Loading...
HR Digital Connect2019-04-02T09:51:35+00:00

HR Digital Connect

Motiválj a kimagasló teljesítményért!

Időpont: 2019. április 4. 9:00 (regisztráció 8:30-tól)

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Részletes program

Regisztráció

Early Bird: 22.900 Ft + ÁFA
Normál jegyár: 29.900 FT + ÁFA

A konferencián való részvétel díja magába foglalja az egész napos catering-et is. Jegyekért látogasson el az Eventbrite oldalára!

JEGYVÁSÁRLÁS

Az idei rendezvény fókuszterületei lesznek többek közt:

  • Jutalmazás és elismerés a kiemelkedő teljesítmény szolgálatában
  • Gamification
  • Hatékony motivációs elemek a különböző generációknál
  • Teljesítményértékelés vs. teljesítménymenedzsment
  • A motiváció szerepe az egyén teljesítményében

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan vezetőnek, HR szakértőnek, digitalizációval, szervezetfejlesztéssel, tréninggel, employer branding-gel foglalkozó szakembernek, akit foglalkoztatnak a fenti kérdések, és aki érdeklődik a digitális HR megoldások és motivációs eszközök iránt.

Állandóan változó környezetünkben a HR területén (is) egyre több kihívással kell szembenéznünk. A folyamatos munkaerőhiány és a magas fluktuáció csak egy a sok közül, melyekre minden vezető más-más megoldással rukkol elő: digitális transzformációs projektek, employee engagement, employer branding, innovatív HR megoldások a toborzásban, csocsó az irodában és egyéb béren kívüli juttatások.

Na de mitől lesz egy munkavállaló elkötelezett? Hogyan lehet egyszerre motiválni a különböző generációkat? Mik lehetnek az egyéni motivátorok? Milyen elvárásokat támaszt egy mai munkavállaló a vezetőjével szemben? Hogyan lesz a szervezet célja a munkavállaló célja is? És hogyan lesz teljesítményértékelési rendszerünkből teljesítménymenedzsment rendszer?

HR-szakmai rendezvényünk keretében nagyvállalati vezetők, elismert trénerek, employer branding szakértők és szervezetfejlesztéssel foglalkozó szakemberek beszélnek napjaink HR kihívásairól, és az általuk alkalmazott digitális módszerekről, stratégiákról, gyakorlati megoldásokról. Az előadók között találkozhatunk még BI szakemberekkel, akik inspiráló People Analytics eredmények alapján mutatnak be egy-egy esettanulmányt, illetve olyan HR digitalizációval foglalkozó cégekkel, mint a SelfDrvn Enterprise.

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

ANGYAL FRUZSINA

BD and DX Consultant

Telefon: + 36 30 835 2300
E-mail: hello@selfdrvn.hu